Masterclass

Op zaterdag 11 maart verzorgt Catherine Keller een masterclass voor theologen aan de PThU Amsterdam. In deze bijeenkomst staat het gesprek centraal, kunnen vragen gesteld worden en ligt er nadruk op de uitwisseling van ideeën. De masterclass staat open voor alle belangstellenden, wordt gehouden van 10.30 tot uiterlijk 13.30 uur en is gratis.

Wie zich wil voorbereiden op het seminar is van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de studiedag over Kellers theologie die 6 januari 2017 in Groningen wordt gehouden.

Wij verdiepen ons in het werk van Keller aan de hand van een aantal teksten die in een Nederlandstalige introductie op haar werk zullen verschijnen. De bedoeling van deze studiedag is vooral om een aantal gespreksthema’s en vragen voor het seminar van 11 maart te formuleren.

Een Nederlandstalige inleiding op het werk van Keller wordt op dit moment voorbereid door Rick Benjamins en zal begin februari verschijnen bij uitgeverij Skandalon. Het draagt de titel ‘Catherine Keller:  constructieve theologie’.

Wilt u hier bij aanwezig zijn? Geef u dan hieronder op:

vu

Advertenties